Persoonlijk thuiskantoor? Fotobehang kopen!

Verschillende bedrijven hakken de komende weken de knoop door. Wat gaat er gebeuren met het bedrijf in deze uitdagende tijden? Waar liggen de kansen en mogelijkheden? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat de verspreiding van het coronavirus geremd wordt? Terugkijkend naar de eerste golf begin dit jaar is de kans groot dat het thuiswerken opnieuw aangeraden en gestimuleerd wordt. Hoe minder contactmomenten er zijn, hoe beter dit is om de pandemie te remmen immers.

Ben jij een van de mensen die naar alle waarschijnlijkheid thuis komt te werken? Dan is dit een goed moment om een thuiskantoor op te zetten. Constant werken in de woon- of eetkamer is namelijk géén goede optie wanneer je ook graag productief wilt kunnen zijn om zo eerder… naar huis te gaan.

Een thuiskantoor hoeft niet altijd zakelijk te zijn

Meerdere mensen zijn al aan de slag gegaan met het opzetten van een thuiskantoor. Vaak is dat bijzonder zakelijk gedaan, net alsof het thuiskantoor de daadwerkelijke werkplek op kantoor moet weerspiegelen. Dat hoeft natuurlijk niet. Je bent vrij in het inrichten van de werkplek. Wel is het verstandig om rekening te houden met wat iemand ziet tijdens het videobellen. Een draaiende Playstation op de achtergrond is bijvoorbeeld geen strak plan bij het videobellen met je baas.

Wil je het allemaal wat persoonlijker maken? Dan heb je hier alle ruimte voor. Je kunt kiezen voor planten op je kantoor, een foto van je familie, of andere persoonlijke dingen om het werken wat leuker te maken. Wil je het groter aanpakken, dan is een persoonlijke screensaver, een aangepast bureau of fotobehang van https://www.behangwereld.nl/ een leuke optie om nog meer van je werkplek te maken.

Waarom een thuiskantoor?

Een kantoor aan huis is een goede manier om werk en privé gescheiden te houden. Ben jij bang dat thuiswerken een te grote stempel gaat drukken op je persoonlijke leven, richt dan een ruimte in als thuiskantoor en laat alles dat gerelateerd is aan werk op kantoor liggen. Op die manier kun je beter presteren tijdens het werken (zonder afleiding ook), en heb je daarnaast ook een plek waar je gewoon prettig aan het werk kunt op een kantoor dat persoonlijk op jouw smaak en leven afgestemd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *