Weekend

Het is zaterdagochtend, je zit lekker aan het ontbijt en je bent blij met de placemat die je onlangs gekocht hebt. Je hebt namelijk geen zin om de tafel helemaal te dekken als je toch alleen eet. Een gedekte tafel doet je denken aan Kerst of een verjaardag. Dat vind je altijd heel gezellig maar het is wel zo ontspannen als je alleen eet. Je houd van de afwisseling

Langsgaan bij de buurvrouw

1 keer in de week kook je voor de oude buurvrouw, die nog goed bij de tijd is. Altijd hollandse kost, haast zonder uitzondering want “buitenlands”eten wil ze niet. Jullie eten op woensdag altijd samen en dan vertelt ze honderduit over de berichten uit de krant en de mensen die langskomen. Dit zijn voornamelijk mensen van de thuiszorg want lichamelijk gaat ze helaas achteruit. Ook wil ze altijd weten of je al een vriend hebt. Kind op jouw leeftijd was ik al getrouwd en in verwachting van mijn eerste. Het komt wel als het komt zeg je altijd. Je hebt geen haast.

Kom op, je kunt het

Je bent erg blij met je werk. Je bent sinds 2 jaar personal trainer en vind het zo mooi om mensen te zien veranderen en vooral verbeteren. Je kijkt altijd naar de persoon zelf omdat de een nou eenmaal een hogere startpositie heeft dan de ander. Liefst ga je lekker naar buiten om met je klant te joggen of naar het zwembad om oefeningen in het water te doen.

Het is je opgevallen dat er regelmatig een man komt zwemmen waar je blij van wordt. Dus ga je op een zaterdag een keer alleen zwemmen in de hoop dat hij er ook zal zijn. Dat is het geval, jullie maken contact en wisselen aan het einde van de middag nummers uit. Dit is het begin van iets moois en je straalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *