Waarom jij een nieuwe woning wilt bouwen

Altijd al zelf een woning willen bouwen? Een moderne villa bijvoorbeeld is mooi en tijdloos. Naast dat iedereen wel in een mooie moderne villa wilt wonen, heeft het ook nog eens vele voordelen om je eigen huis te bouwen. Wij vertellen jou waarom dit zeker een goed idee is!

Bouw de villa van je eigen dromen

Een groot voordeel van een eigen huis bouwen is natuurlijk dat je een huis kunt ontwerpen dat helemaal naar je eigen smaak is. Geen concessies doen maar exact het droomhuis maken dat jij in gedachte hebt. Wil je dus een moderne villa bouwen? Neem dan contact op met een ervaren architect die je droomvilla voor jou kan uittekenen en hier gedegen advies in kan geven.

Geen verborgen gebreken

Waar je mee te maken kunt hebben bij het kopen van een huis, is dat je later tegen verborgen gebreken oploopt. Bij het bouwen van een nieuw huis heb je alles in eigen hand en zul je dus ook niet voor verrassingen komen te staan.

Duurzaamheid voorop

Een nieuwe woning is een stuk duurzamer dan oudere woningen. Bij het bouwen van een nieuwe woning kun je veel rekening houden met duurzaamheid en zo belast je het milieu minder. Nieuwbouw is voorzien van een energielabel, goed geïsoleerd en energiezuinig dus. Door de goede isolatie en duurzame technieken om je huis van warmte en stroom te voorzien, heb je een geringere CO2 uitstoot.

Bespaar kosten

Bespaar kosten op overdrachtsbelasting, het maken van een taxatierapport en een bouwkundige keuring.

Weinig onderhoud

Doordat je woning nieuw is, heb je natuurlijk de eerste jaren ook nauwelijks onderhoudskosten. Waar je bij het kopen van een woning wel altijd tegenop loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *