Wat meenemen naar een vakantiepark?

Lakens

Bij de meeste bungalowparken zijn de bedden niet meer standaard opgedekt. Uiteraard kun je dit altijd los bijboeken, maar je kunt je eigen bedlinnen natuurlijk ook gewoon meenemen. Check! Oh ja, neem meteen wat hand- en theedoeken mee voor in de keuken!

Kinderstoel of bedje

Wanneer je met kleine kinderen een bungalowpark bezoekt, maken een goede kinderstoel en comfortabel babybedje een wereld van verschil. Controleer van tevoren of deze aanwezig zijn.

Wc-papier, Keukenrol / schoonmaakdoekjes

Wanneer kom je er meestal achter dat er niet voldoende wc-papier is? Juist, op momenten dat het niet zo heel handig is. Neem dus voor de zekerheid een paar rollen van thuis mee. Is er toch toiletpapier aanwezig: helemaal goed! Zo niet, dan voorkom je hiermee ongemakkelijke situaties.

Thuis grijp je meteen blind naar de magische doekjes, maar die vanzelfsprekendheid is er op vakantie vaak niet. Zorg dus altijd dat je genoeg op voorraad hebt.

Vuilniszakken

Voorkom stank en rommel door extra afvalzakken mee te nemen of deze bij de receptie te kopen.

Handzeep

Kinderen zitten vaak overal aan. Dat hoort natuurlijk bij het ontdekken, maar toch is het fijn om regelmatig handjes te wassen. Door een simpel flesje handzeep mee te nemen kun je in het huisje altijd snel even schrobben. Ideaal na een dagje ravotten.

Basisbenodigdheden voor koken

Je maag begint al wat te knorren wanneer je de boodschappen uitpakt die je net bij de winkel hebt gehaald. Tijd voor een gezellige maaltijd in het huisje! Totdat je ontdekt dat je olie, peper, zout en andere kruiden mist. Dat wordt een flauwe hap! Deze ingrediënten stop je thuis dus ook snel in de koffer.

Wi-fi of niet?

Wi-fi is tegenwoordig overal gratis aanwezig, toch? Niet dus. Wanneer je in een gemiddeld bungalowpark gebruik wilt maken van wi-fi, zul je hiervoor moeten betalen. Behalve bij Vakantiepark de Zeeuwe Parel! Daar kun je tevens ook kamperen. Boek jouw jaarplaats camping Zeeland eenvoudig online. Een van de weinige jaarplaats camping aan zee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *